2 Haziran 2010 Çarşamba

Gece Uçuşu – Red Eye Filmi Türkçe İzle


Gece Uçuşu – Red Eye Filmi İzle (Türkçe Dublaj) izle, film izle, online sinema izle, full izle, bedava filmini izle, indirmeden izle, film seyret,film, yabancı filmler, film izle, bedava film izle, sinema izle, yerli filmler, online film izle, erotik filmler, indirmeden film seyret.

Tür : Dram / Gerilim
Gösterim Tarihi : 9 Eylül 2005
Yönetmen : Wes Craven
Senaryo : Carl Ellsworth
Görüntü Yönetmeni : Robert D. Yeoman
Müzik : Marco Beltrami
Yapım : 2005, ABD , 85 dk.
Oyuncular:Rachel McAdams (Lisa Reisert) , Cillian Murphy (Jackson Rippner) , Brian Cox (Joe Reisert) , Brittany Oaks (Rebecca) , Amber Mead (Sarah) , Kyle Gallner (Kevin) , Jayma Mays (Cynthia)
Konusu;”Korku Uçuşa Geçti”
Uçak yolculuğundan nefret eden Lisa Reisert’ı (Rachel McAdams) korku Miami’ye giden bir gece uçuşunda yakalar. Korkmaktan başka yapacak hiçbir şey yokken.
Kalkıştan dakikalar sonra Lisa’nın yol arkadaşı Jackson (Cillian Murphy) uçakta bulunmasının gerçek sebebini açıklar. O güçlü ve zengin bir işadamını öldürmek için kiralanmış bir katildir ve Lisa’da bu organizasyonda kilit isimdir. Bu görevi yerine getirmeyi kabul etmediği takdirde babası evin dışında Jackson’dan telefon bekleyen bir suikastçı tarafından öldürülecektir. Bir uçakta 30,000 feet yükselikte sıkışıp kalan Lisa’nın gidecek hiçbir yeri ve babasını, diğer yolcuları ve kendi hayatını tehlikeye atmadan ona yardım edebilecek kimsesi yoktur. Mesafe kısaldıkça Lisa zamanında azaldığını bilmekte ve umutsuzca kendini tutsak eden bu acımasız katilden ve korkunç suikastten kurtulmanın yollarını aramaktadır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails