21 Mayıs 2010 Cuma

Vera’nın Şoförü – Vera’s Driver – Voditel dlya Very - 2010 Vizyon - Romantik/Dram Tr Alty.izle



Tür : Romantik – Dram
Gösterim Tarihi : 14 Mayıs 2010
Yönetmen : Pavel Chukhray
Senaryo : Pavel Chukhray
Müzik : Eduard Artemyev
Yapım : 2004, Rusya , 105 dk.
Oyuncular :Igor Petrenko (Viktor) , Yelena Babenko (Vera) , Bogdan Stupka (General Serov) , Andrey Panin (Adjutant Saveliev) , Yekaterina Yudina (Maid Lida)

Konusu

Rus Yönetmen Pavel Chukhray’ ın yönetmenliğini üstlendiği, romantik drama türündeki Vera’nın Şöförü, 1960 yılında Sovyet Rusya ve Küba arasındaki savaşta yaşanmış yüksek gerilimli anları bize yaşatmaktadır.

Film KOmutan Serov (Bogdan Stupka) ve onun fiziksel özürlü kızı Vera (Yelena Babenko) etrafında döner. Vera kötü alışkanlıkları olan, göz alıcı güzellikte fakat fiziksel engeli hemen göze çarpan biridir.

Viktor (Igor Petrenko) rus ordusunun genç bir mensubudur. Komutanın hizmetinde görev yapmaktadır. Viktor, Vera’nın özel şöförü olarak göreve atanmıştır. Victor, Vera’yı gördüğü andan itibaren bişeler hissetmeye başlar.

Linda, (Yekaterina Yudina) Komutanın özel yardımcısı ve ev işlerine bakan görevlisidir. O da Viktor’dan hoşlanmaktadır. Ancak Viktor, yavaş yavaş Vera’ya aşık olmaya başlamıştır. Vera’nın ortaya çıkarmak istemediği bir sırrı vardır.














Alternatif 2







,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts with Thumbnails